Starity

Kirúgták Selma Blairt

2013. június 19. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlie Sheen közbenjárásának hála a színésznő távozik az Anger Management című vígjátéksorozatból.

hirdetés
Kirúgták Selma Blairt

Tegnapelőtt írtunk arról, hogy valószínű annak az esélye, hogy a Kate Wellst alakító színésznőnek távoznia kell a sorozatából, mivel Charlie Sheen megnehezíti az életét. Miután bepanaszolta a producereknél, Charlie a tettek mezejére lépett, és közbenjárására eltanácsolták Selmát.

A Lionsgate, amely felügyelete alatt a szituációs komédia is készül, megerősítette, hogy a színésznő nem tér vissza a szériába: „Hivatalosan megerősítjük Selma Blair távozását az Anger Managementből, és a legjobbakat kívánjuk neki.”

Selma szerint Charlie-val „lehetetlen együtt dolgozni, és állandóan késik” – Charlie azonban képtelen volt elviselni a panaszkodást, s ugyan ő maga senkit sem rúghat ki a csatornától, neki köszönhető, hogy a sorozat ezentúl a terapeutája nélkül folytatódik. „A dolgok túlságosan is elfajultak kettejük között” – fűzte hozzá egy, az E! Newsnak nyilatkozott forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek