Starity

John Mayer új dala Taylor Swiftről szól?

2013. június 19. 11:11   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Folynak a találgatások, vajon tényleg Taylor Swiftről szól-e John Mayer legújabb dala – a benne lévő utalások szerint igen.

hirdetés
John Mayer új dala Taylor Swiftről szól?

Meg kell hagyni, John Mayer és marketinges csapata roppant zseniális. Ahelyett, hogy egy lírai videót készítettek volna sablonos háttérrel a Paper Doll számához, a klipben egy nőt láthatunk, Joanna Rohrbackot, akinek az a feladata, hogy Mayer új dallamára ugrálva fusson, szökdeljen, miközben alul görgetve olvashatják a nézők a szöveget.

A dal refrénje kísértetiesen utal Taylor Swift egyik dalára: „Olyan vagy, mint 22 nő egyben, de egyikőtök sem tudja, mi elől fut” – utal az énekesnő 22 névre keresztelt dalára. Ezenkívül megemlíti, hogy a lány arany-kék ruhába öltözött, ami azért köthető úgyszintén Taylorhoz, mert 2009-ben, mikor jártak, az énekesnő egy arany és kékszínű dresszben jelent meg a The View-ban.

Taylor korábban a Dear John című dalában írta meg róla érzéseit, amire szintén van egy frappáns válasza a popénekesnek: „Valaki majd fest neked egy másik égboltot.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek