Starity

Dilshad Vadsaria halálhírét keltették

2013. június 19. 14:02   |   Szerző: Jeckyll

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Sandler után az egzotikus szépségű Dilshad Vadsaria esett a rossz tréfa áldozatául. Szerencsére a színésznő szóvivője megerősítette, hogy a sztár él és virul.

hirdetés
Dilshad Vadsaria halálhírét keltették

A Facebookon terjedt minap az a szörnyű hír, hogy a Bosszú sztárja, Dilshad Vadsaria életét vesztette. A színésznő álhalála gyorsan terjedt a rajongók körében szerte a világon. Szerencsére azóta megerősítést nyert, hogy a hír teljes átverés, a színésznő él és virul.

A pletyka hétfőn indult, miutáb ismeretlen személyek létrehoztak a színésznő számára egy „RIP Dilshad Vadsaria” Facebook-oldalt, ami hamarosan egymillió érdeklődőt vonzott. A szöveg így hangzott:

„Hétfőn, körülbelül 11.00 körül (június 17) a mi szeretett színésznőnk, Dilshad Vadsaria elhunyt. Dilshad Vadsaria szeptember 14-én született, 1985-ben Karacsiban. Hiányozni fog, de nem felejtetjük el. Együttérzését és részvétét az oldal kedvelésével mutathatja ki.”

Több száz rajongó azonnal üzenetekkel bombázta az oldalt, részvétüket és szomorúságukat fejezték ki. De mint mindig, most is átverésnek bizonyult a hír. Kedden (június 18.) a színésznő szóvivője hivatalosan is megerősítette, hogy Dilshad Vadsaria nem halt meg: „Ő is csatlakozott ahhoz a hosszú listához, melyen olyan hírességek szerepelnek, akik már áldozatául estek az átverésnek. Még mindig él és virul.”

Néhány rajongó haragját fejezte ki az eset miatt, miszerint fájdalmas és bántó, hogy a színésznő halálát keltik, mások szerint azonban ez azt mutatja, hogy népszerűsége egyre nagyobb világszerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek