Starity

Bar Refaeli az X-Faktor új mentora

2013. június 19. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tyra Banks vagy Heidi Klum után – akik szintén belekóstoltak már több showműsor vezetésébe – újabb jelölt, méghozzá a 27 éves Bar Refaeli próbálja ki magát a tévészereplésben.

hirdetés
Bar Refaeli az X-Faktor új mentora

Az X-Faktor izraeli kiadásának negyedik zsűritagja, illetve mentora a világhírű Bar Refaeli lett, akit többek között a Passionata fehérneműcég és az ESCADA parfümök arcaként ismerhetünk – nem különben több évig Leonardo DiCaprio baratnője volt, akivel sokáig élt se vele, se nélküle kapcsoaltot.

A topmodellnek ez lesz az első igazi megmérettetése a tévések világában, ugyanis az egész show élőben fog zajlani, s emiatt nagyon izgul – bár már rengeteg reklámban és sorozatban szerepelt beugróként .

A zsűritagok közé tartozik még Rami Fortis, Moshe Peretz és Ivri Lider is, Izraelben egyébként már a Csillag Születik és a Voice is csatornán volt, ám egyik műsor sem hozta meg a kívánt nézettséget, ezért próbálkoznak a készítők most az X-Faktorral.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek