Starity

Lucy Hale az Avon új reklámarca

2013. június 19. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars és a Privileged sztárja, Lucy Hale a híres márka, az Avon reklámarca lett Ashley Greene helyett. Nem ez az első márka, amihez a neve köthető, hiszen Ashley Bensonnal részt vettek a Bongo-kampányban is.

hirdetés
Lucy Hale az Avon új reklámarca

A Pretty Little Liars és a Privileged sztárja, Lucy Hale jelenleg igen elfoglalt: sorozatának, a Pretty Little Liarsnak már a negyedik évada fut, idén érkezik első önálló albuma, mely állítása szerint country stílusú lesz, ezek mellett modellkarrierje is felfele ível.

Korábban a Bongo kampányán vett részt kolléganőjével, Ashley Bensonnal, most egy újabb márkanév köthető a nevéhez, az Avon. Lucy az Alkonyat sztárját, Ashley Greene-t váltotta le.

A színésznő részt vesz különböző kampányokban, melyek a nők jogaiért lépnek fel – többek között a „Törjük meg a partnerünk visszaélését – fiatal nők az erőszak ellen” nevet viselő kampányban is..

„Elképesztően büszke vagyok arra, hogy olyan márka partnere lehetek, amely akkora szenvedéllyel törődik a nőkkel, akárcsak én. Évek óta az Avon termékeinek rajongója vagyok, de fontosnak éreztem, hogy olyan márkával dolgozzak, ahol nemcsak a külső, hanem a belső is számít” – nyilatkozta Lucy a sajtónyilatkozatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek