Starity

Marc Anthony augusztusban koncertezni indul

2013. június 19. 18:06   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár új nagylemeze népszerűsítésére minden eddiginél monumentálisabb világ körüli turnét tervez.

hirdetés
Marc Anthony augusztusban koncertezni indul

Bár tavalyi koncertkörútja, a „Gigant3s Tour” is szépen hozott a konyhára, hiszen a „Billboard Hot Tours” bevételi listáján az élmezőnyben végzett, Marc Anthony 2013-ban még nagyobb dobásra készül: július 23-án megjelenő új nagylemezével bejárja majd a fél világot.

A spanyol nyelvű albumot – amelynek hivatalos címe még nem ismert – nagy várakozás övezi, mivel az énekes közel tíz éve nem jelentkezett új salsa repertoárral. A lemez beharangozó dala, a „Vivir Mi Vida” elképesztő sikerrel debütált április 25-én a Billboard Latin Music Awardson, majd ezt követően négy héten keresztül vezette a Billboard latin slágerlistáját. Anthony idén ráadásul jubileumot is ünnepel: 20 évvel ezelőtt, 1993-ban jelent meg első spanyol nyelvű nagylemeze, az „Otra Nota”.

A sztár turnéját szervező cég, a Cardenas Marketing Network június 17-én közzétette a körút állomásait és a pontos dátumokat. Eszerint a művész négy és fél hónap alatt, augusztus 6. és december 18. között 3 kontinens 15 országát járja majd végig, ahol összesen 43 koncertet ad. Az USA, Mexikó és Dél- Amerika megszokott helyszínei mellett idén is ellátogat Kanadába (Toronto), és a Curacao North Sea jazzfesztiválra. De 2013-ban új földrész meghódítására is készül: decemberben Ausztália négy nagyvárosában fog fellépni.

„Az új turné, a Vivir Mi Vida”nagyon különleges nekem, mert lehetőséget ad arra, hogy közel tíz év után megint saját dalokkal jelentkezzek. Nagyon izgatott vagyok, hogy újra találkozom a rajongóimmal, és várom, hogy megoszthassam velük a zenémet” – nyilatkozta az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek