Starity

Miley Cyrus megmutatja, hogyan bulizik

2013. június 19. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vége a várakozásnak, véglegesen lehull a lepel arról, milyen is lesz Miley a jövőben zeneileg. Íme, a We Can't Stop videoklipje.

hirdetés
Miley Cyrus megmutatja, hogyan bulizik

A We Can't Stop első helyezést ért el nemzetközileg az iTunes-oldalon, azonban a rádiók nehezebben akarják átvenni vulgáris, provokatív szövege miatt. Ilyen botrány volt a „táncolj egyet Mollyval” sor is (a Molly egy amerikai szleng egy kemény drogfajtára). Miley ezt lerázta annyival, hogy ő nem Mollyt, hanem Miley-t mond, csak nem érthető rendesen.

A dalszöveg elég sokatmondó, így sejthettük, hogy nem egy visszafogott klipet kapunk mellé. Nos, akinek már a Can't Be Tamed és a Who Owns My Heart sok volt, akkor az készüljön fel arra, hogy Miley visszavág!

Mike Will volt a kisfilm producere, Diane Marteloff pedig a rendezője. Az inspirációforrása megegyezik a daléval: Miley meg akarta mutatni, hogy szokott bulizni, a saját tapasztalatait elevenítette meg. A producer elmondta, Cyrus nagyon jól szórakozott a forgatás közben, hiszen még fiatal, tele van energiával és lendülettel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek