Starity

Új sorozattal jelentkezik a Disney

2013. június 20. 22:10   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney új sorozattal készül, melynek főszerepét Olivia Holt kapta és mely forgatására már elkezdték az előkészületeket.

hirdetés
Új sorozattal jelentkezik a Disney

A Disney új sorozattal készül, mely forgatására már elkezdték az előkészületeket, viszont a nézők csak 2014-ben fogják a képernyőkön látni. A sorozat főszereplője Olivia Holt lesz, akit a Harcra Fel! vagyis eredeti címén Kickin' It! című sorozatból ismerhetünk.

A műsor címe I Didn't Do It lesz, amely annyit jelent magyarul, hogy Nem én csináltam. A sorozatban Olivia mellett főszerepet fog játszani Austin North is, aki az ikerpár egyik tagja lesz, ugyanis a sorozat Lindy (Olivia) és Logan Watson (Austin), egypetéjű ikrekről szól és arról, hogyan is oldják meg a próblémáikat az új sulijukban. Rajtuk kívül szintén szerepelni fog még többek között Piper Curda, Sarah Gilman és Peyton Clark is.

Az új szériával kapcsolatban mindketten nyilatkoztak és elárulták, nagyon várják már a forgatást és örülnek, hogy együtt dolgozhatnak, viszont elég nagy kihívás mindkettejük számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek