Starity

Amanda Bynes Wyclef Jeannal fog duettezni

2013. június 20. 05:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Bynes duettet fog készíteni Wycelf Jeannal. A közös felvétel a színésznő első albumának felvezető kislemeze lesz.

hirdetés
Amanda Bynes Wyclef Jeannal fog duettezni

Amanda Bynes zenei karrierjéről egyre többet megtudhatunk, ugyanis az első albumán dolgozó sztárról nemrég kiderült, hogy egy rendkívül népszerű előadóval fog együtt dolgozni. A duettpartner nem más, mint Wyclef Jean, akivel az énekesnővé avanzsált színésznő hétfőn fog találkozni, hogy megbeszéljék a közös munka részleteit.

Amanda egyébként a napokban arról írt a Twitteren, hogy alig várja azt, hogy elkezdhesse első önálló nagylemezének munkálatait és persze azt is, hogy dalaival turnéra indulhasson.

Több forrás is azt állítja, hogy Amanda nagyon tehetséges és sikerült megtalálni számára a megfelelő zenei stílust, sőt, azt ígérik, hogy egy új hangzású, igényes albumra számíthat a közönség.

Bár sokan aggódnak az állapotáért, a híresség megtette az első lépéseket az ügyben, hogy karrierje ismét fellendülhessen. Annak ellenére ugyanis, hogy folyamatosan olvashatunk róla pletykákat, Drake Bell, a sztár egyik jó barátja biztosította a rajongókat arról, hogy Amanda jól van: „Amanda és én nagyon közel állunk egymáshoz. Évekig együtt dolgoztunk. Minden nap beszélek vele. Tegnap is vele ebédeltem és ő egyszerűen zseniális. Jól van és egészséges” – nyilatkozta Drake.

Mint ismeretes, nemrég Amanda leborotválta a haját és most parókát visel, ám Drake szerint ez nem azt jelenti, hogy valaki őrült. „Ő ugyanaz a szép, vicces művész, aki azelőtt volt, de úgy döntött megváltoztatja a frizuráját. Azért mert leborotválta a fejét, nagyon sok támadást kapott. Most mindenki azt mondja róla, hogy bolond” – mondta a sztár.

Emellett pedig azt is érdemes kijelenteni, hogy a színésznő bocsánatot kért a népszerű énekestől, Drake-től egy korábbi Twitter-üzenet miatt, valamint azt is kijelentette, hogy szerinte Rihanna gyönyörű, nemrég pedig a rajongóival töltötte az időt, amely szintén jó jel. Bár az ő helyzetében nehéz megszabadulni a botrányos viselkedéstől – hisz akkor is terjengenek róla hírek, mikor semmi rosszat nem csinál – az, hogy zenei karrierbe kezd, talán segít neki megtalálni régi önmagát, azt az Amandát, akiért milliók rajonganak világszerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek