Starity

Selena Gomez és Ed Sheeran összejöttek?

2013. június 20. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legfrissebb hírek szerint Selena Gomez és Justin Bieber legutóbbi szakítása végleges volt, ugyanis Hollywoodban máris azt csiripelik a madarak, hogy Selena beleszeretett Ed Sheeranba.

hirdetés
Selena Gomez és Ed Sheeran összejöttek?

Nemrégiben még a rajongók lázas izgalomban égtek abban a tudatban, hogy Taylor Swift után Ed Sheeran legközelebb Selena Gomezzel készít duettet, ám hamar kiderült, hogy ilyesmiről szó sincs. Ed csupán egy Selena által rendezett mulatság vendége volt az ominózus napon, amikor is lencsevégre kapták, ahogy a zenész elhagyja a popcsillag házát gitárjával és hátizsákjával.

Talán ennek is köszönhető, hogy megindultak a találgatások, miszerint a fiatalok randiznak, ám ezt a hírt hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg. Közeli barátok azonban tudni vélik, hogy Ed és Selena egy pár. A színész-énekesnő egyik barátja pedig meg is osztotta gondolatait a Us Weekly magazinnal:

Selena teljesen belebetegedett, hogy mindig felügyelnie kellett Justint, aki olyan volt, mintha a gyereke lett volna. Ez egy szép kis kilépő számára a drámából – árulta el a névtelen ismerős.

A pletykákkal kapcsolatban Sheerant is megkérdezték a MuchMusic Video Awardson, június 16-án, amire Ed csupán annyit válaszolt, hogy nem fog magyarázkodni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek