Starity

Miley Cyrus és Liam Hemsworth elválaszthatatlanok

2013. június 20. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt hónap telt el azóta, hogy az amerikai énekesnő és kedvese együtt mutatkoztak a nyilvánosság előtt. Miley nem beszél a magánéletéről – más témákban viszont nagyon is nyitott.

hirdetés
Miley Cyrus és Liam Hemsworth elválaszthatatlanok

Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolatáról rendszeresen röppennek fel a pletykák: hol együtt vannak, hol külön. Most azonban együtt mutatkoztak, amikor hétfő este az Arclight moziban voltak Los Angelesben és nem bújtak el a fotósok elől, amikor az autójukhoz mentek – a héten már többször is lencsevégre kapták őket, valamint Miley is örömmel villogtatja eljegyzési gyűrűjét.

A We Can't Stop énekesnője nemrég a Rolling Stone magazinnak nyilatkozott, de nem volt hajlandó a szakításukról szóló pletykákra reagálni. „Minden egyes nap rajtam van egy gyűrű. Nem beszélek a magánéletemről, szóval legyen elég ennyi.”

Annál szívesebben hangoztatja a kábítószerekről alkotott véleményét. „Azt hiszem, az alkohol sokkal veszélyesebb, mint a marihuána — az emberek dühösek lehetnek rám, amiért ezt mondom, de nem érdekel. Sok embert láttam, akiket tönkretett az alkohol, de sosem láttam, hogy a fű is ilyen hatást váltott volna ki. Sokkal veszélyesebb dolgok is vannak. És Kalifornia államban nem törvénytelen. Szóval boldog vagyok, hogy Kaliforniában élhetek, egy olyan helyen, ahol az lehetsz, aki csak akarsz.”

Cyrus azt is elmondta, hogy az új dalában nem a Molly nevű, illegális, az ecstasyhoz hasonló kábítószert említi, hanem azt mondja, hogy Miley.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek