Starity

Kristen Stewart utazgatással tölti a vakációját

2013. június 20. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor a Twilight sztárja utazik, nincs szükség VIP osztályra vagy magánrepülőgépre - Kristen úgy utazik, mint egy hétköznapi ember.

hirdetés
Kristen Stewart utazgatással tölti a vakációját

Az On the Road 23 éves színésznője jelenleg a barátaival utazgat keresztül-kasul Amerikában, hol ebben, hol abban a bárban bukkan fel, és nem zárkózik el attól, hogy a rajongóival fotózkodjon.

Szombaton a Texas állambeli Amarillóban látták a Hooters-ben, majd vasárnap már a memphisi Blues City Cafe-ban, Tennessee-ben, mielőtt késő éjjel megállt a Coyote Ugly Saloon-ban.

Fotó: Instagram

Annyi biztos, hogy a színésznő kicsit szórakozni akar, mielőtt a munkába vetné magát, ugyanis ezen a nyáron Európában forgatja a Sils Maria című filmet Chloe Moretz és Juliette Binoche társaságában, majd megkezdődnek a Guantanamo-öbölben játszódó dráma, a Camp X-Ray munkálatai is.

Mióta májusban szakított a barátjával, Robert Pattinsonnal, Stewart folyton a barátaival veszi körül magát. Pletykák keringenek arról, hogy múlt pénteken kézen fogva látták az ex-párocskát Los Angelesben, azonban a források azt állítják, hogy mindez csak kitaláció.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek