Starity

Rihannát utálják a szomszédok

2013. június 20. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrég vásárolt, majdnem 12 millió dolláros házából kiutálják Rihannát a szomszédok.

hirdetés
Rihannát utálják a szomszédok

Rihanna nemrég vásárolt házat Pacific Palisades környékén, de nagyon úgy néz ki, hogy nemsokára ki is kell költöznie. Több szomszédja is nyilatkozott arról, hogy mennyire elegük van a sok lesifotósból, illetve a féktelen és hangos partijaiból, amik az énekesnő házában folynak.

„Nagyon mérgesek vagyunk. Ez egy csendes utca, és azt szeretnénk,hogy ez így is maradjon, de amíg Rihanna itt van, addig ez nem fog menni.”

Ez nem az első alkalom,hogy panaszkodnak a popsztárra – aki jelenleg az Egyesült Királyságban turnézik –, ugyanis 2012 decemberében egy megszállott rajongó betört a házába, és az is elég nagy port kavart az akkori lakóhelyén.

Egy másik szomszéd is nyilatkozott, és kérte neve elhallgatását. „A szomszédok nagyon sértőnek találják Rihannát. Hatással van az egész útra és ez most már nem csak az ő problémája. Sokszor gyülekeznek emberek, hogy csak egy pár percre lássák, és ilyenkor nagyon nagy a zaj, és sokszor nem figyelnek a másikra, ilyenkor még a gyerekeink is veszélyben vannak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek