Starity

Megérkezett a Diana előzetese

2013. június 21. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál színésznő, Naomi Watts alakítja a walesi hercegnőt a legújabb, Lady Dianáról szóló filmben, amelynek a trailere már nyilvánosságra került.

hirdetés
Megérkezett a Diana előzetese

A Diana című életrajzi filmben az Oscar-díjra jelölt színésznő, Naomi Watts játssza a főszerepet, Diana hercegnőt. Watts elmondta, hogy ez volt élete legnehezebb szerepe. Tavaly így nyilatkozott a Manhattan magazinnak: „Nem akarom őt utánozni, az a legrosszabb, amit tehetnék. Megpróbáltam megtestesíteni őt és bemutatni Diana lényegét. Nekem ezek nagyon fontosak.”

A trailerben a negyvennégy éves Watts személyesíti meg Diana hercegnőt, amint hármas szerepkörben próbált helytállni: emberbarát, anya és természetesen „a nép hercegnője”.

A négy különböző országban forgatott film, ami Lady Diana életének utolsó két évét mutatja be, szeptember 20-án kerül a mozikba az Egyesült Királyságban (Argentínába és Brazíliába hamarabb, augusztus végén érkezik).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek