Starity

Bella Thorne lesz a modern Júlia

2013. június 21. 16:04   |   Szerző: Fannii98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók most bizonyára örülnek, ugyanis a 15 éves Bella ismét egy mozifilmben lesz látható, ám ezúttal főszereplőként, mivel ő fogja alakítani a Rómeó és Júlia feldolgozásában a modern Júliát.

hirdetés
Bella Thorne lesz a modern Júlia

Bella Thorne jelenleg Afrikában forgatja a Blended című mozifilmet, Adam Sandler és Drew Barrymore oldalán, de már bejelentették, hogy ismét a nagyképrenyőre kerül mint Júlia. A film neve CoExistence lesz, és borvidékeken fog játszódni.

A Shakespeare-mű feldologozása az észak-kaliforniai Napa Valley-ben fog játszódni. Bella lesz a fiatal Júlia Cabochen, akit egy sikeres és gazdag borásznak ígérnek. Azonban Júlia elhatározza, hogy a kezébe veszi és megváltoztatja a sorsát, és összeházasodik a szerelmével, Rómeóval. Ám a történet nem ér ennyivel véget, ugyanis Júlia „képzett harcművész... és valószínűleg természetfeletti erővel is bír. Végül is kiderül, hogy több, mint ember” – írja a BSCKids.

Rómeót a fiatal színész, Nick Krause játsza, akit már láthattunk George Clooney Descendants (Utódok) filmjében. A rendező Jackie Kong, a producer pedig Garrett Grant lesz. A professzort Rutger Hauer, Magnóliát (Rómeó édesanyja) Daryl Hannah, Violát pedig Emmarose Driver fogja alakítani – olvasható a film hivatalos honlapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek