Starity

Megjelentek az első képek Selena Gomez kishúgáról

2013. június 21. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megjelentek az első képek Gracie Elliott Teefey-ről, Selena Gomez nemrég született kistestvéréről, ugyanis amikor a család Mailibun meglátogatta Selenát az E! News lencsevégre kapta őket.

hirdetés
Megjelentek az első képek Selena Gomez kishúgáról
Fotó: E! News

Júnis 12-én nagy öröm volt a Teefey családban, ugyanis megszületett Selena Gomez kistestvére, aminek természetesen a rajongók is örültek, valamit több híresség, köztük Demi Lovato is gratulált Selenának és családjának.

Mandy Cornett-Teefey mindössze csak kilenc napja adott életet kislányának, de az E! News-nak máris sikerült elkészítenie az első képeket Selena kishúgáról, Gracie Elliott-ról. A fiatal énekes-színésznő épp Mailubun dolgozott egy Dream Out Loud fotózáson, amikor ebédszünet közben meglepte őt családja. A paparazzi fotókon mindannyian nagyon boldognak tűnnek, élvezik a szabadban együtt töltött perceket és rá van írva arcukra az öröm, ami nem is csoda.

Fotók: E! News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek