Starity

Klippremier: Namie Amuro - Heaven

2013. június 22. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán lehullott a lepel a J-Pop királynő, Namie Amuro legújabb videoklipjéről, amit a Heaven című dalához forgatott.

hirdetés
Klippremier: Namie Amuro - Heaven

A tegnapi nap folyamán töltötték fel (japán idő szerint reggel 07:30-kor) Namie Amuro legújabb videoklipjét, amit a Heaven című dalához készített. A dal érdekessége a Hands On Me-hez hasonlóan itt is az, hogy ezt is teljesen angolul énekelte fel Namie, producere pedig Zedd volt.

A videoklipben az énekesnő egy fekete-fehér ruhában, erős sminkben és felkötött hajjal mutatja meg nekünk lehengerlő tánctudását. A táncolós felvételek közé pedig szolidabb sminkben és kiengedett hajjal egy csillogós ruhában felvett jelenteket vágtak be Namiéről.

A 35 éves gyönyörű énekesnő tizenegyedik stúdióalbuma Feel címmel július 10-én kerül a boltok polcaira. Eddig összesen négy dalhoz készült videoklip (Big Boys Cry, Contrail, Hands On Me, Heaven), és még további kettő dalhoz várható (Alive, Let Me Let You Go).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek