Starity

Rákosi Annamária lett a szépségkirálynő

2013. június 23. 08:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este lezajlott hazánk legrangosabb szépségversenye melynek győztese a tavalyi Miss Supranational Hungary, Rákosi Annamária lett, a Miss Universe Hungary koronát pedig a 19 éves Kárpáti Rebeka kapta.

hirdetés
Rákosi Annamária lett a szépségkirálynő

Ismét megrendezésre került A Szépségkirálynő című műsor melynek győztesei hazánkat képviselhetik a legrangosabb szépségversenyen. Idén húsz lányt válaszott be a zsűri, de az élő műsorba csak 16 versenyző jutott be.

A nagyszabású gálát Edvin Marton előadása és a lányok bemutatása nyitotta meg, majd a koktélruhás felvonulás következett. Gáspár Laci énekes produkciója közben szépségkirálynő-jelölteknek fel kellett vonulni fürdőruhában ezt követően pedig estélyiben.

Az est végén kiderült, ki volt a legszimpatikusabb a nézők számára: a különdíjat Kocsis Korinna nyerte, valamint a zsűri neki ítélte a Miss Intercontinental Hungary 2013 címet is – azonban nem fogadta el a koronát Később kihirdették, hogy a címet Tímár Brigitta kapta, így a nemzetközi döntőn ő képviseli hazánkat.


Kocsis Korinna visszalépése után Tímár Brigitta fejére került a Miss Intercontinental Hungary korona, melyet Kocsis Alexandra adott át.

Az idei Miss Universe Hungary-nek, akinek Konkoly Ági adta át koronáját Kárpáti Rebekát választották, ő ősszel utazik a világversenyre, Oroszországba, hogy hazánkat képviselje a november 9-i döntőn. A verseny győztese, a Szépségkirálynő, akinek Cserháti Tamara adta át címét, Rákosi Annamária lett, aki novemberben utazik majd Indonéziába, hogy országunkat képviselje a Miss World versenyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek