Starity

Josh Hutchersonnak új barátnője van

2013. június 23. 17:05   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éhezők viadal sztárja kolléganőjével került közelebbi kapcsolatba. Igaz, a film csak jövőre várható, de a két színész már igen jól megismerte egymást a forgatás alatt.

hirdetés
Josh Hutchersonnak új barátnője van

Josh Hutchersontn és barátnőjét, Claudia Traisacot június 22-én a Mendocino Farm étterem előtt kapták lencsevégre, amint ebédelni tartottak Los Angelesben.

A két színész a közelgő, Paradise Lost című filmben játszanak főszerepet, amely 2014-ben debütál az amerikai mozikban. A panamai forgatások alatt igencsak közel kerültek egymáshoz, s úgy fest, örömmel vállalják kapcsolatukat is.

A magánéletéről Josh nem szeret beszélni, azonban nemrég egy interjú során arról mesélt Ryan Seacrestnek, hogy milyen volt megcsókolni Jennifer Lawrence-t. „Azt mondanám, van egy természetes bizsergés, amit a testedben érzel. Ha épp egy olyan jelenetet vesztek fel, amely ezt megkívánja, akkor meg is fog történni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek