Starity

Megvan a Kardashian–West-baba neve

2013. június 23. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai sztárpár különös nevet adott az újszülött kislányának, akinek születése az év egyik legnagyobb szenzációja.

hirdetés
Megvan a Kardashian–West-baba neve

Kim Kardashian és Kanye West sikeresen megtalálta a kislányukhoz legjobban illő nevet. A North (észak) nevet kapta, így a teljes neve North West (Észak-Nyugat). Egyes források szerint a beceneve Nori – ez a szülők középső nevéből – Noel és Omari – származik.

A Los Angeles megyei születési anyakönyvi kivonat szerint a kis North Los Angelesben született, a Cedars Sinai Medical Centerben június 15-én, hajnali 5.34-kor. Az irat szerint nincs középső neve, és nincs feltüntetve sem a szeme, sem a haja színe.

A kisbaba néhány héttel korábban született a bejelentett időpontnál, azonban az édesanya testvére, Khloe Kardashian úgy nyilatkozott, hogy az újdonsült anyuka és a kislánya is egészségesek.

Természetesen az interneten máris sokan viccelődnek az újszülött furcsa nevével, számtalan szóvicc született róla, de a Twitteren máris akadt valaki, aki azt javasolta a kisbabának, hogy minél hamarabb szerezzen magának egy ügyvédet, hogy megváltoztathassa a nevét.

A hírek szerint nemcsak a baba nevét illetően sikerült dönteniük, hiszen meg nem erősített források szerint Kanye elhatározta: feleségül veszi Kimet. Egy körülbelül 500.000 fontot érő különleges, tigrismintás gyémántgyűrűt húzott Kim ujjára, és a frigyet szeptemberre tervezik Párizsban – számolt be a The Sun.

„Kanye szerelmesebb, mint valaha és alig várja, hogy végre egybekeljenek. A lánykérést is már hónapok óta tervezgette” – nyilatkozta egy barátjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek