Starity

Liam Payne kiborult a rajongóira

2013. június 23. 17:05   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne teljesen kiborult a rajongóira – ugyanis az egyik éjszaka azzal szórakozott az egyik rajongó, hogy hívogatta őt a hoteltelefonon keresztül.

hirdetés
Liam Payne kiborult a rajongóira

Úgy látszik, ha Liam Payne nem tud aludni, vagy nem aludja ki magát rendesen, nagyon nehezen kezelhető. Nemrégiben írta ki a Twittere, hogy éjszaka nem tud aludni, mert a rajongók hívogatják őt.

„Ha valaki éjjel hívogat, az egyáltalán nem vicces” – panaszkodott dühösen Liam, majd később tisztázta a tweetjét. – „Sajnálom, hogy ilyen ingerlékeny vagyok, csak nem tudtam aludni, nagyon sokat utazunk és dolgozunk, ezért kéne pihennünk is, de így nem megy. LOL, köszi azért, hogy most utáltok, elnézést, hogy őszinte voltam.”

Megoldás? Kapcsold ki a telefont éjszakánként, Liam! A bűnös valószínűleg a recepción lévő illetékes lehetett, hiszen jó esetben az ügyfélszolgálaton nem adhatnak ki személyes adatokat kérlelő-könyörgő rajongóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek