Starity

A Nirvana egyik dalát dolgozza fel Jay-Z

2013. június 23. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maga Courtney Love adott engedélyt a rappernek, ami azért fura, mert Kurt Cobain özvegye korábban előszeretettel fenyegetett bárkit perrel, aki szóba hozta elhunyt férje zenekarát.

hirdetés
A Nirvana egyik dalát dolgozza fel Jay-Z

Courtney Love jelenleg egy rövidebb turnén vesz részt, de a Huffington Postnak elárult néhány részletet legújabb albumáról, életrajzi könyvéről és családjáról is. A beszélgetés akkor vette a legérdekesebb fordulatot, amikor megemlítette, engedélyt adott Jay-Z-nek egy feldolgozásra.

A rapper azt tervezi, az örökzöld klasszikus, a Smells Like Teen Spirit is helyet kap legújabb albumán, természetesen új hangszerelésben és más stílusban.

„Megengedem Jay-Z-nek, hogy felhasználja a dalszöveget – Francis kiakadna, ha megtudná. De Jay óriási, és barátok vagyunk, persze nem öribarik, meg ilyenek...”

Courtney azt is hozzáfűzte, először megkérdezés nélkül használtak fel pár részletet, de nem verte nagydobra, mivel üzleti úton megegyeztek, így áldását adta rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek