Starity

Halálos fenyegetést kapott Miranda Kerr

2013. június 24. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A férfi halálosan megfenyegette a modellt, később pedig ezért letartóztatták.

hirdetés
Halálos fenyegetést kapott Miranda Kerr

Egy 52 éves massachusettsi férfit június 19-én, szerdán tartóztattak le és vettek őrizetbe miután kiderült, azzal fenyegette Miranda Kerr-t, hogy megöli. A Los Angeles-i megyei sheriff hivatal az után hozta meg ezt a döntést, miután a Steven C. Swanson névre hallgató férfi betelefonált a rendőrségre és elmondta nekik tervét, miszerint Kaliforniába fog utazni jövő hónapban két fegyverrel, egy fotósnak álcázva magát és azzal a szándékkal, hogy megöli a lelkitársaként emlegetett modellt saját lakásán.

A hívás után Swanson lakását átkutatták és megdöbbentő dolgokat találtak, ugyanis minden tele volt Miranda fotóival, kezdve a hűtőszekrénytől, a mikrón át, egészen a könyvespolcig. A Daily Mail információi szerint nem találtak lőfegyvert a házkutatás során, csak egy igazinak tűnő sörétes puskát és az oldal arról is beszámolt, hogy a férfi nem épelméjű és a bírósági orvos állítása szerint hónapok óta nem szedte gyógyszereit.

Swanson a bíróságon könyörgött ártatlanságáért és pénzbírságért áhítozott, de jelenleg egy pszichiátrián van és a tárgyalások július 19-én folytatódnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek