Starity

Újra nyomoz Audrey Parker a Universal Channelen

2013. június 24. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2010-ben indult kanadai sorozatnak immár a harmadik évadját láthatja a magyar közönség, miközben külföldön már a negyediket vetítik.

hirdetés
Újra nyomoz Audrey Parker a Universal Channelen

A Universal Channelen holnap este látható lesz Audrey Parker története, azaz a Haven soron következő évada. A széria új szereplőkkel is bővül, itt van mindjárt a One Life to Live sztárja, Bree Williamson, a Csillagközi szökevényekből is ismert Claudia Black, a Smallville-ből Laura Vandervoort illetve a Terepen szereplője, Dorian Missick.

Természetesen a jól ismert karakterek is visszatérnek. Sőt a legújabb részekben lesz látható majd a sokat emlegetett Colorado kölyök is, akit Steve Lund személyesít meg. A Haven a második évadtól folytatódik, amely azzal ért véget, hogy Audrey-t elrabolta valaki.

Tehát, ha senki nem szeretne lemaradni a Haven első részéről, az mindenképpen kapcsoljon június 25-én kedden este 21.20-kor a Universal Channelre!


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek