Starity

Dalpremier: Michelle Williams - If We Had Your Eyes

2013. június 24. 20:08   |   Szerző: Beliyah

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michelle Williams, az egykori Destiny's Child nevű lánybanda tagja utoljára 2008-ban adott ki lemezt. Most egy új dalt készített el, melynek premierje ma volt.

hirdetés
Dalpremier: Michelle Williams - If We Had Your Eyes

A Destiny's Child tagoknak hivatalosan 2005-ben váltak el útjaik, ekkor mind a három lány szólókarrierbe kezdett. Michelle Williams három szólóalbumot készített el azóta, emelett színházakban dolgozott és dolgozik jelenleg is.

Február 21-én jelentette be egy televíziós műsorban, hogy készíti negyedik lemezét, eddig azonban semmi jelét nem láthattuk az előkészületeknek – egészen idáig. Pár napja jelent meg több részlet is új dalából, az If We Had Your Eyes-ból, a végleges verziót pedig ma hallhattuk teljes egészében először. A dal egyébként már az iTunesról is letölthető.

A három egykori Destiny's Child-lányt utoljára nemrég hallhattuk együtt, ugyanis Kelly Rowland elkészítette negyedik lemezét, melyre felkerült egy dal, ami a You Changed címet kapta és amin Beyoncé és Michelle is közreműködik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek