Starity

Scott Weiland házasságra adta a fejét

2013. június 25. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkelt a Stone Temple Pilots frontembere! Felesége a fotós Jamie Wachtel, akivel június 22-én házasodtak össze.

hirdetés
Scott Weiland házasságra adta a fejét

Az újdonsült ara egy John Varvatos-ruhát viselt a menyegzőn, amelyre Los Angelesben, a közös otthonukban került sor a család és a legközelebbi barátok előtt. A pár még tavaly novemberben jelentette be a Rolling Stone magazin hasábjain, hogy egy évnyi randevúzás után eljegyezték egymást.

„Hihetetlenül boldog vagyok – nyilatkozta Scott a riporternek. – Jamie hihetetlenül gyönyörű a szó minden értelmében. Kedves, okos, szenvedélyes. És szereti a gyermekeimet és én is szeretem az ő fiát. Tavasszal összeházasodunk és a családjaink együtt fognak élni... ő a legnagyszerűbb dolog, ami hosszú ideje történt velem”

Az ifjú pár 2011-ben találkozott először, amikor Scott videoklipet készített a karácsonyi albumához, a The Most Wonderful Time of the Yearhez. A 35 éves Jamie volt az egyik fotós, aki a forgatáson dolgozott. A nála tíz évvel idősebb Scott mágikusnak nevezte a találkozást.

„Elég ideges voltam, mert az egyik dal [I'll Be Home for Christmas] egyfajta tiszteletadás volt a háborús veteránok számára. Szóval egy második világháborús ruhában voltam és ő képeket készített rólam,” emlékezett vissza Scott. „Nekitámaszkodtam a kandallónak és ő azt mondta: »Talán egy kicsit be kellene húznod a pocakodat.« Ez az ünnepek idején történt -- nem sokkal Hálaadás után, és tudjátok, hogy van ez. Hirtelen mindketten elkezdtünk nevetni. És nem tudom, valami varázslatos történt”

Az énekesnek ez a harmadik házassága, (második feleségétől, akitől 2007-ben vált el, két gyermeke van, Noah és Lucy) és azt állítja, hogy most minden teljesen más.

„Igazán különös, mert többször is voltam már szerelmes, aztán sokáig nagyon csalódott voltam és úgy gondoltam, hogy valószínűleg soha többé nem történik meg velem, és majdnem el is fogadtam, hogy ez így normális. És akkor találkoztam Jamie-vel”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek