Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. június 24. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudni szeretnéd mi történt Carly Rae Jepsennel, Nina Dobrevvel, Justin Bieberrel, Demi Lovatóval és Kristen Stewarttal? Akkor lesd meg gyorsan rövidhíreinket!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Carly Rae Jepsen remek dalszövegíró

A fiatal kanadai énekesnő számos előadónak írt már dalokat és most menedzsere, Scooter Braun ezen tehetségéről lerántotta a leplet Twitteren: „Carly egy hihetetlen író. Le lennétek döbbenve, milyen dalokat írt másoknak. Elképesztő tehetség”

*

Ellopták Nina Dobrev telefonját

A Vámpírnaplók sztárja egy rövid Twitter-mentes hetet tartott, majd mikor június 21-én újra visszatért egy meglepő hírt osztott meg követőivel: „Kedves személy, aki elloptad a telefonomat: egy szemét vagy. Egy szörnyű egyén, akire a karma vissza fog ütni és meg fog harapni. Keményen. Aludj jól ezzel a tudattal. Puszi”

*

Keményen dolgozik Justin Bieber

Twitteren osztotta meg rajongóhadával a tinisztár, hogy még idén új zenével és új koncertfilmmel jelentkezik, és természetesen a világturné maradék állomásai is hátra vannak, így sosem áll le a munkával.

*

Demi Lovato megköszönte rajongói támogatását

Június 22-én hunyt el édesapja, Patrick, Demi pedig most megköszönte a rajongók, barátok, családja és még az idegenek támogatását is Twitteren, mitöbb Isten áldását kérte.

*

Tetoválást varratott Kristen Stewart

A Twilight-filmek sztárja magára varratta élete első tetoválását a minap, amikor barátaival épp a repülőtérre tartott Nashville-ben. Az apró minta Kristen jobb csuklóján foglal helyet, de arról még nem tudni, hogy pontosan mit is ábrázol.

Fotó: Pride and Glory Tattoos

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek