Starity

Lenyúlták Ellen Page külsejét

2013. június 25. 14:02   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellen arcát használták fel egy PS3-játékhoz, a színésznő pedig ki is fejtette erről röviden a véleményét egy eseményen.

hirdetés
Lenyúlták Ellen Page külsejét

A 2013-as év egyik legjobban várt és nagy sikereknek örvendő új Ps3-videojátéka The Last of Us for címmel e hónapban jelent meg hazánkban is. A játék bejelentését követően nem sokkal sokakban felmerült a kérdés: vajon Ellie, a játék 14 éves főhőse a Juno sztárjáról, Ellen Page-ről lett karakterizálva?

Mikor a színésznő is felfedezte a közte és a The Last of Us Ellie-je közötti hasonlóságot, nem igazán volt boldog miatta. „Úgy gondolom, hízelgőnek kellene lennie annak, hogy lenyúlták a külsőmet, de igazából már játszom egy videojátékban, a Beyond: Two Soulsban, úgyhogy nem értékeltem különösebben” – nyilatkozta a kanadai színésznő, aki a Beyond: Two Soulshoz a hangját kölcsönözte.


A karakter és Ellen Page

A The Last of Us kreatív direktora, Neil Druckmann a Twitteren keresztül reagált erre, tisztázta, hogy Ashley Johnson adta a karakter hangját, valójában róla is mintázták. A hasonlóság azonban – ha van is – észrevehetetlen.

„Ellie hangját Ashley Johnson adja, aki tökéletesen alakította a játék karakterét. Senki se végzett volna nála jobb munkát. Kövessétek őt a Twitteren”


Ashley Johnson, akiről vélhetően mintázták a karaktert

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek