Starity

Elmaradnak a Motörhead fellépései

2013. június 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Motörhead éppen európai turnéján szórakoztatja a rajongókat, azonban a csapat arra kényszerült, hogy két bulit is lemondjon a frontember romló egészségügyi állapotára hivatkozva.

hirdetés
Elmaradnak a Motörhead fellépései

A Motörhead sajtószóvivője osztotta meg a hírt a nagyvilággal, miszerint a legendás frontember, Lemmy meghatározhatatlan vérömlényben szenved, melynek során vérrögök képződnek a teste minden pontján.

A zenész regenerálása miatt mindeddig két koncertet mondott le a csapat, valamint huszonegyedik stúdióalbumuk megjelenését szeptemberre halasztották, bízva abban, hogy a jövőre induló turné idejére már Lemmy is jobban érzi majd magát.

A zenekar egyik olasz támogatója a következő üzenetet tette közé a milánói elmaradt koncerttel kapcsolatban:

„Őszinte sajnálattal kell közölnöm, hogy miután az ausztriai koncert le lett mondva tegnap, a Motörhead kénytelen lemondani a június 25-én esedékes milánói koncertet is ugyanazon okból, vagyis azért, mert Lemmy egészségügyi problémákkal küzd, melyet egy erős vérömlény okozott és ez a probléma lehetetlenné teszi, hogy aznap színpadra lépjen”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek