Starity

Új nevet szeretne Barbee

2013. június 25. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barbee már felnőtté vált és így nem csak a régi személyiségétől, hanem a művésznevétől is meg akar szabadulni.

hirdetés
Új nevet szeretne Barbee
Fotó: VIVA

A fiatal ózdi lány szőke fürtökkel robbant be a köztudatba még 2008-ban és így ismerte meg őt mindenki. Azonban körülbelül egy évvel ezelőtt befesttette szőke tincseit barnára, de akkor még nem sejthettük, hogy ez még csak a kezdet. A popcsillag ugyanis teljes átalakuláson esett át és úgy gondolta, hogy külseje és stílusa után művészneve se maradjon ki a változásból. Barbee azt szeretné, hogy már ne a szőke kislányt, hanem a felnőtt, érett nőt lássuk benne.

„Már 23 éves vagyok, szeretném már végleg lezárni a tinikorszakomat, amihez nálam a hidrogénszőke haj párosult. Nekem tetszik a barna hajam, bár a rajongóim közül sokan szeretnék, ha visszafestetném. Egyelőre maradok a barnánál, sőt az sem kizárt, hogy elhagyom a művésznevemet, és az eredeti nevemen, Bata Adriennként folytatom a pályafutásom" – árulta el a Borsnak az énekesnő, aki elmondta azt is, hogy a követkző klipjében egy eddig még sosem látott oldalát fogja megmutatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek