Starity

Katy Perry is csillagot kap

2013. június 25. 19:07   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eljött Katy Perry, Orlando Bloom, Liam Neeson és Matthew McConaughey ideje is, ugyanis nemsokára megkapják csillagjukat Hollywoodban a Walk of Fame-en.

hirdetés
Katy Perry is csillagot kap
Fotó: Getty Images

A Walk of Fame-en a legtehetségesebb sztárok neve kap helyet egy csillagban, ami egy járólapra van ráhelyezve. A csillagot csak azok kaphatják meg, akik már nagyon sokat güriztek és színvonalasan csinálják a dolgukat. Jennifer Lopez után pedig nemsokára Katy Perry is csillagot fog kapni többek között, ezt pedig a Walk of Fame bizottsága erősítette meg..

Amikor meghallottam a hírt le kellett ülnöm és elég sokáig tartott amíg felfogtam. Nagyon nagy megtiszteltetés. Régi álmom volt, hogy én is kapjak egy csillagot és most végre be fog teljesülni. De természetesen ez a rajongóim nélkül nem ment volna. Köszönöm nektek" – mondta az énekesnő könnyeivel küszködve.

A csillagot a következő évben fogják elhelyezni a sétányon és Katy mellett olyan sztárok kapnak majd helyet még többek között, mint a Karib tenger kalózai sztárja, Orlando Bloom; a Schindler listája, az Elrabolva és a Csillagok háborúja filmekből ismert Liam Neeson; az Excsajok szelleme című filmből  Matthew McConaughey és a raplegenda, Tupac.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek