Starity

Szeptemberben hazánkban a Camp Rock 2.

2010. augusztus 13. 14:02   |   Szerző: adaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptemberben mi is megnézhetjük a Camp Rock 2-t, azaz a Rocktábor második részét, amely szintén tele lesz tánccal és zenével.

hirdetés
Szeptemberben hazánkban a Camp Rock 2.

ACamp Rock igencsak népszerűvé vált a filmek körében. A történet tele van zenével és tánccal is. A nagy sikerre való tekintettel ennek a filnek is megalkották a második részét, melynek címe Camp Rock 2 — The Final Jam, azaz 'Rocktábor 2 — Záróbuli' lett. Már nagyon sokan várják és izgulnak a premier miatt.

A második rész történetében új tábor nyílik a Rocktáborhoz közel, a Sztártábor. Így a két tábor riválissá válik, és egy záróbulin fognak egymással megküzdeni. Csak az egyik maradhat,  a másiknak csomagolni kell. Már ennyiből is sejthető, hogy a film tele lesz izgalmakkal, zenével, tánccal és szerelemmel is. Folytatódik benne Mitchie (Demi Lovato) és Shane (Joe Jonas) szerelmi kapcsolata is.Nate-nek (Nick Jonas) sem lesz hiány a szerelmi történetekből,  hiszen ő a tó túloldalán lévő táborból fog egy lánnyal egy párt alkotni.

A filmnek már látható a bemutatója a Disney Csatornán, hazánkba 2010. szeptember 18-án érkezik. Amennyiben valakinek még nem sikerült volna elcsípnie az előzetest, most megteheti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek