Starity

Adam Lambertből Broadway-sztár lett

2013. június 25. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambertnek most biztosan valóra vált az egyik álma: New York-i kalandja során részt vehetett egy darabban a Broadwayen.

hirdetés
Adam Lambertből Broadway-sztár lett

Adam Lambert jelenleg New Yorkban tartózkodik, hogy folytassa harmadik albumjának munkálatait, na meg szórakozzon egy kicsit. Múlt héten részt vett Brad Pitt új filmjének, a World War Z-premierjén, Madonnával bulizott, miközben rengeteg darabot nézett meg a Broadwayen – legutóbb pedig ő is szerepet kaphatott az egyikben!

A Broadway Bares az egyenlőség mellett kampányoló műsor, amelynek összbevétele a legutóbbi darabbal érte el az 1,4 millió dollárt. A pénzt maradéktalanul a HIV/AIDS-kutatására fordítják. A show maga látványos, szexi, vetkőző lányokkal és fiúkkal és hétről hétre megannyi embert vonz a helyszínre.

A Twitteren kifejtette, mekkora megtiszteltetés volt, hogy felkérték őt a feladatra. A jelenlévők, akik talán előtte nem is ismerték, teljesen a hatása alá kerültek. Adam vokális adottsága több, mint 4 oktáv, az utóbbi időben még is visszafogta magát a magas hangokkal, így meglepő volt, hogy most mindent beleadott az előadásba.

Adam egyébként már 2009-ben is előadta a nemzeti himnuszt, az American Idol keretein belül, mikor visszatért San Diegóba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek