Starity

Lucy Hale ismét címlapon

2013. június 25. 21:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre nagyobb sikernek örvendő Lucy Hale színészi pályája mellett modell karrierje is felfelé ível, ezt pedig jól bizonyította a Lucky magazin fotózásán is.

hirdetés
Lucy Hale ismét címlapon
Fotó: Lucky

Lucy Hale ismét címlapon pózol. Legutóbb a Seventeen magazinnak állt modelt, most pedig a Lucky magazin augusztusi számának a címlapján szerepel egy imádni való kölyökkutyával. A magazin július 2-ától kapható, a fotózás során pedig a Pretty Little Liars sztárja mesélt többek között visszafogottságáról, öltözködéséről, szerelmi életéről és arról, hogy melyik híres pasikért van oda.

„Mindig is csendes voltam és mindig azt mondják, hogy olyan kisvárosi hangulatú vagyok. Általában melegítőben és baseballsapkában járkálok - árulta el az ABC nagysikerű sorozatának Ariája, majd magánéletéről mesélt tovább – Először vagyok szingli 16 éves korom óta. Most már szeretek egyedül lenni. A híres pasik közül imádom Mark Wahlberget. Robert Downey Jr. a plátói szerelmem és szerintem Steve Carell annyira szexi

Öltözködési stílusáról pedig a következőképpen mesélt: „Csak akkor öltözök ki, amikor ki kell. Hatalmas magassarkú-gyűjteményem van, de mindig laposakat hordok. Nyilvánvaló, hogy mindig a legjobb formádat akarod hozni. De ugyanakkor nem akarsz az a személy lenni, aki túl keményen próbálkozik. Nehéz lánynak lenni

Fotó: Lucky magazin Facebook-oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek