Starity

Megnősült a Star Wars megalkotója

2013. június 26. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

George Lucas egy romantikus szertartás keretében vette feleségül Mellody Hobsont Hollywood színe-java előtt.

hirdetés
Megnősült a Star Wars megalkotója

A 69 éves rendező és producer szombaton ünnepelte az esküvőjét újdonsült, 44 éves, Peter Soronen-ruhát viselő arájával, stílusosan a Skywalker Ranchon, Kaliforniában. A kétszáz vendég között olyan hírességek foglaltak helyet, mint Oprah Winfrey, Robert De Niro, Glenn Close, Harrison Ford, Calista Flockhart, Ron Howard és Quincy Jones.

Francis Ford Coppola is tiszteletét tette, sőt, fel is olvasott az eseményen, Steven Spielberg pedig szórakoztató köszöntőt mondott. Lucas vőfélye a saját fia, Jett volt, a lányai, Katie és Amanda pedig koszorúslányokként szerepeltek.

Számos híresség, közöttük Samuel L Jackson, a Twitteren keresztül is gratulált és sok boldogságot kívánt az ifjú párnak, akik 2006-ban találkoztak egy üzleti konferencián és azonnal randevúzni kezdtek.

Hobson, akinek ez az első házassága, az Ariel Investments igazgatója és a Dream Works Animation SKG Inc. elnöke. Lucas három adoptált gyermek apja és első házasságát a filmszerkesztő Maria Lucasszal kötötte 1969-ben. 1983-ban váltak el.

Lucasnak rengeteg ideje lesz az új feleségére, mivel tavaly októberben eladta a cégét, a Lucasfilmet a Disney-nek – 4,05 milliárd dolláért, aminek a legnagyobb részét jótékony célokra ajánlotta fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek