Starity

Alyssa Milano kigombolkozott a Maximnak

2013. június 26. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori bűbájos boszorka, aki jelenleg a Mistresses című sorozatban játszik, csupán egy kigombolt kockás ingben és bugyiban pózolt a Maxim címlapján.

hirdetés
Alyssa Milano kigombolkozott a Maximnak

A 40 évesen is gyönyörű Alyssa Milano boldogan mosolyog a magazin júliusi-augusztusi címlapján.

A színésznő már gyermekkora óta játszik, az 1980-as évek végén kezdte a karrierjét szappanoperákban. Nyolc évig játszott a Ki a főnök? című sorozatban, de más alkotásokban is kapott rövid mellékszerepeket ľ tulajdonképpen a kamerák előtt nőtt fel. A legújabb interjújában erről mesélt:

„Nem volt furcsa, mert nem ismerem mást. Tudod, éppen úgy éltem meg a pubertást, mint mindenki más. Csak az volt kínos, amikor a show ezt beleírta a forgatókönyvbe és így született olyan epizód, mint a ”Samantha első melltartója.„ Úgy voltam vele, hogy 'rendben, de most komolyan szükségünk van erre?'”

Alyssa szerencsésnek érzi magát, hogy ilyen sikeresen túlélte ezt a korszakot a karrierjében és nem tűnt el a süllyesztőben

„Akkoriban a TV-s gyerekszínészek ideje lejárt, amint véget ért a sorozatuk. Azt hiszem, Christina Applegate és én vagyunk az egyetlenek, akiknek sikerült megtartanunk és folytatnunk a karrierünket, miután kinőttünk a tinédzserkorból.”

Miután véget ért a Ki a főnök?, Alyssa szerepet kapott a népszerű Melrose Place sorozatában, ahol 40 epizódban tűnt fel, majd főszerepet kapott a Bűbájos boszorkákban, amelyben nyolc éven át játszott. Emellett több más sorozatban, valamint filmekben is láthattuk már. Jelenleg a Mistresses című ABC-drámában szerepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek