Starity

Hamarosan újra Jóban-rosszban!

2010. augusztus 13. 15:03   |   Szerző: viraag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozatot immár ötödik éve vetíti a TV2, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A nyári szünet előtti utolsó rész eddig az egyik legdrámaibb befejezés volt, és folytatás sem ígérkezik piskótának.

hirdetés
Hamarosan újra Jóban-rosszban!

Az utolsó részben súlyosan megsebesült Pongrácz doktor, Bálint kómába juttatta Bettyt, Orsi pedig elindult szerelme után. A készítők garantálják, hogy az eddigi legpörgősebb évad következik tele drámai fordulatokkal, izgalmakkal, szerelmekkel és új szereplőkkel is!

Nagy Tamás producer elárulta, hogy egy régi ismerős is feltűnik újra a képernyőkön — a találgatások természetesen rögtön beindultak —, valamint sok új karaktert ígér a biztos siker érdekében.

Pongrácz Péter (Gazdag Tibor) karaktere egyszer már megúszta a kegyetlen kiírást a nézők szeretetének köszönhetően, most azonban az ő jövője is ugyanolyan kétes, mint a kómában fekvő Bettynek, azaz Szabó Zsófinak.

A producer azt is elárulta, hogy a humoros szál sem ér véget a drámai események sorozatában, hiszen a Bodolai család körül sosem mehet minden rendben. Ahogyan megszokhattuk, ők gondoskodnak majd egy kis vidámságról is.

Bár a sorozat a sok intrikával lassan egyre jobban hajaz a konkurens nagytestvérére (Barátok közt), reménykedjünk, hogy a Jóban-rosszban szereplői és alkotói tudnak még valami újat is mutatni.

Augusztus 16-tól mindenre fény derül! Aki pedig nem bír várni, az addig is megnézheti az új évad fontosabb eseményeit vázoló videókat itt és itt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek