Starity

Egy világhírű cég is gúnyt űzött Taylor Swiftből

2013. június 26. 19:07   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Abercrombie & Fitch új pólóin látható felirat nagy felháborodást váltott ki Taylor Swift rajongóiból.

hirdetés
Egy világhírű cég is gúnyt űzött Taylor Swiftből

Már több sztár is elmondta véleményét Taylor Swiftről, most pedig egy divatcég is gúnyt űzött a countryénekesből. Az Abercrombie & Fitch igazgatója néhány napja beszólt Taylornak, most viszont legújabb pólóikon szereplő felirattal készítették ki a Swiftiket.

Egyik tervezőjük szerint jó mókának tűnt rányomtatni a pólókra, hogy a viselőnek több barátja volt, mint Taylor Swiftnek, ezért kapott helyet a pólón a #more boyfriends than t.s. felirat, amely egyértelműen Taylorra utal. Az igazgató örömmel engedélyezte a pólók árusítását, nem számolva a rajongók felháborodásával.

Amint a boltokba került a póló, a rajongók petíciót indítottak a Change.org-on, hogy azokat vonják ki a forgalomból, amit a nagy felháborodás után meg is tettek. Az Abercrombie & Fitch igazgatója tweetelt is bocsánatkérésként.

„Hé, Swiftik, nem áruljuk tovább a pólókat. Szeretjük Taylor zenéjét és szerintünk fantasztikus” – próbált mentegetőzni és bocsánatot kérni az egész cég nevében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek