Starity

Elcsavarták Lucy Hale fejét

2013. június 27. 17:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csinos kis hazudozó most kiteregeti a szennyest, még magánéletéről is beszélt.

hirdetés
Elcsavarták Lucy Hale fejét

A Lucky magazinnak adott nyilatkozatában elmondta, hogyan érez, hogyan öltözködik és milyen az élet Hollywoodban, a Us Weeklynek pedig arról is beszámolt, kivel osztja meg mindennapjait.

„Aria eklektikus, mókás és vicces. – meséli a Pretty Little Liars-beli karakteréről. – Ellentétben vele én, ha csak tehetem, mindig az edzőtermi ruháimban és baseballsapkában járok. Csodálom a stílusos hírességeket, akik a hétköznapokon is csodálatosak. Én csak akkor csípem ki magam, ha nagyon muszáj. Bár van egy óriási magassarkú-gyűjteményem, inkább balettcipőkben járok”

Nagyon nehéz neki öltözködés terén, szerinte van kitől tanulnia, és ha tehetné, olyan sztárokkal járna együtt shoppingolni, mint Nicole Richie, Rachel Zoe, Kate Moss, Rachel Bilson, Emma Watson, Amanda Seyfried vagy Selena Gomez.

„Szerintem ők mind stílusosak és irtó jól betartják a vörös szőnyeges szabályokat, viszont ez valahogy nekem nem megy, legalábbis a stylistom nélkül nem hiszem, hogy kifutóképes lennék a vörös szőnyegen”

Ugyan a Lucky-interjú készültekor még szinglinek vallotta magát, nemrég a Us Weeklynek számolt be arról, hogy bizony elcsavarták a fejét. Bár Mark Wahlberg és Robert Downey Jr. az ideálja, jelenleg a Revolution sztárjával, Graham Rogersszel jár. „Barátokként kezdtük, igazi jófiú. Nagyon édes, és élvezzük egymás társaságát”

Lucy jövőbeli terveiről is beszélt – az új albuma már úton van, de természetesen a színészetről sem feledkezik meg. Alig várja, hogy felnőttesebb szerepeket kapjon, és megígérte magának, bármi is történjen, a hírnév nem fog a fejébe szállni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek