Starity

Emma Watson számára nem a divat a legfontosabb

2013. június 27. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek üdvöskéje, Emma Watson több nagy sikerű filmben és divatkampányban is feltűnt már, azonban nemrégiben elárulta a Teen Vogue-nak, hogy számára nem bír olyan nagy fontossággal a divat, mint ahogy hiszik róla.

hirdetés
Emma Watson számára nem a divat a legfontosabb

A Teen Vogue – a nagy sikerű Vogue névre keresztelt magazin testvérlapja – nemrégiben nemcsak interjút készített Emma Watsonnal, hanem a gyönyörű színésznő került a magazin címlapjára is. A 23 éves tehetség pedig készségesen válaszolgatott az őt faggató riporter kérdéseire.

„Nemrég egy nagyon öntudatos lépést tettem visszafelé. Azt hiszem, ettől az emberek összezavarodtak. Teljesen úgy néztek ki, mint akik azt gondolják, hogy én egy divatkövető vagyok, vagy a divat az, ami a legfontosabb számomra, pedig én sosem szerettem volna, hogy egyszer így skatulyázzanak be, hiszen én csak színészkedni szeretnék. – árulta el Emma.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy többé ne láthatnánk a gyönyörű színésznőt a legnagyobb divatcégek plakátjain vagy a legnagyobb presztízsű magazinok címlapján, csupán szerette volna tisztázni, hogy hogyan is vélekedik a témát illetően, hiszen nem szeretne hamis, nem helyénvaló gondolatokat kelteni követőiben.

”Még most is átélem újra és újra azt az érzést, hogy roskatag vagyok, mielőtt a vörös szőnyegre lépnék. Szóval, mindig is klassz dolognak gondoltam, hogy vihetek magammal barátokat, különösen azért, mert szeretem látni ilyenkor a reakcióikat" – folytatta mosolyogva a bájos színésznő, aki még azt is megosztotta a Teen Vogue olvasóival, hogy ha vásárolgatásra kerül sor, szívesen részesíti előnyben a Topshop, az Aritzia, a Chanel és Christopher Kane üzleteit.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek