Starity

A HSM sztárjai ismét közös projektben

2013. június 27. 14:02   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens és Ashley Tisdale ismét közös munkába kezdtek, a két sztár a High School Musical óta nem forgatott együtt.

hirdetés
A HSM sztárjai ismét közös projektben

Az ex-Disney-sztárok a High School Musical 3 – Végzősök című film óta nem dolgoztak közösen, viszont bebizonyították, hogy barátságuk azóta is töretlen, hiszen nem csak a vörös szőnyegen mutatkoznak együtt sokszor, hanem vásárolni és bulizni is együtt járnak.

Pár hónapja ismét az a hír járta, hogy hamarosan érkezik a HSM 4. része, ezt azonban mindegyik sztár megcáfolta, ráadásul mindketten tehetségük komolyabb részét próbálják bemutatni a közönségnek, hiszen már mindketten jóval elmúltak 20 évesek, Ashley például a napokban tölti be 28. életévét.

Június 26-án a két gyönyörű színész-énekesnő Los Angelesben forgatott egy közös projectet, melyről számos kép is a Twitteren landolt és paparazzi fotók is készültek róluk, de hogy konkrétan milyen munkában vesznek részt egyelőre titok fedi.

A szöszi színésznő tegnap este posztolt egy videót az Instagrammon a forgatásról, amihez ezt a szöveget fűzte: „Koszorúslány-idézetek a csajszimmal, Vanessa Hudgensszel”

Vajon egyik mennyasszony barátnőjük kérte fel a két barátnőt, hogy legyenek koszorúslányok és számára készítenek nászajándékba egy kisfilmet, vagy egy közös filmet láthatunk, melyben a barátnők nyoszolyólányokat fognak alakítani?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek