Starity

Így ünnepelt Ariana Grande

2013. június 27. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande tegnap töltötte be 20. életévét és természetesen nagy bulit csapott. Lássuk, hogyan is ünnepelte meg a nagy napot!

hirdetés
Így ünnepelt Ariana Grande

Ariana Grande tegnap ünnepelte huszadik születésnapját és természetesen hatalmas partit tartott. Ám még mielőtt este elkezdték volna a nagy bulit, a Sam & Cat forgatásán felköszöntötték őt és kolléganőjét, Jennette McCurdy-t, akivel egy napon születtek, így mindketten nagy tortát kaptak, plusz lufikat és virágot is.

Majd mikor hazaért, már otthon várt rá Elizabeth Gillies és Colleen Ballinger, így először velük csapott egy kis bulit, amihez még egy kisházat is kibéreltek, majd este elkezdték az igazi partizást.

Ariana szülinapjának témája a Harry Potter volt, így a szülinapos kedvéért mindenki griffendélesnek öltözött be. A bulin a vendégek állatokat is simogathattak és különféle programokon vehettek részt. Neves szakácsok gondoskodtak az ételről és jártak a vendégek kedvében, az est végén pedig még tűzijáték is pompázott az égen.

A partin nagyon sok híresség részt vett, mint például Liz Gillies, Leon Thomas III és Matt Bennett mellett még sokan mások, de sajnos Victoria Justice most épp turnézik, így nem tudott részt venni az ünneplésen, Avan Jogia pedig épp forgat, viszont mindketten felköszöntötték Arianét Twitteren és ajándékot is küldtek neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek