Starity

Selena Gomez újabb tinikedvenccel randizik?

2013. június 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Austin Mahone többször is elmondta, hogy Justin Bieber bár nagyon inspirálja, nem szeretne ő lenni a következő Biebs. Ennek ellenére nemcsak a népszerűségét vette el a kanadai tinisztártól, hanem volt barátnőjét is!

hirdetés
Selena Gomez újabb tinikedvenccel randizik?

Selena Gomez és Justin Bieber szerelmének úgy tűnik, tényleg vége, sőt mi több az énekesnő meg is találta következő áldozatát, akit érdekes módon a következő Justin Bieberként is emlegettek a karrierje elején.

Futótűzként terjedt a hír, hogy Selena és Austin Mahone együtt töltöttek egy teljes napot a Los Angeles-i Disneylandben június 26-án, pár barátjuk társaságában. A nap folyamán Austin csiripelt is a rajongóinak a Twitteren. „Szép, vicces nap ez a mai. – majd újabb üzenetet írt: – Milyen jó ez az este.”

Selena és Austin a Radio Disney díjátadón találkoztak először, majd a Billboardon is lencsevére kapták őket együtt.

Érdekesség még, hogy Selena imádja Disneylandet mint randihelyszín, Justinnal is sokszor látták őket a vidámparkban. Úgy tűnik, Selena szereti a fiatalabb fiúkat, míg előző barátja most volt márciusban 19, addig Austin áprilisban töltötte be csak a 17. életévét.


Selena és Austin együtt sétálnak Disneylandben, majd egy kocsiból szállnak ki a menet végén

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek