Starity

Címlapon pózol Zendaya

2013. június 27. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal Disney-csillag lett a Jones magazin 2013-as nyári számának modellje.

hirdetés
Címlapon pózol Zendaya
Fotó: Jones magazin

Zendaya Coleman karrierje most kezd igazán beindulni, hiszen jelenleg a Disney ügyeletes tinisztárjai között szerepel, de döntősként végzett a Dancing With The Stars című showban, emellett gőzerővel dolgozik debütáló albumán, ami a tervek szerint idén ősszel már a boltok polcain foglal majd helyet. Most pedig modellként is bizonyíthatott, ugyanis a Jones magazin őt kérte fel, hogy álljon modellt a 2013-as nyári számhoz.

„Hihetetlenül boldog vagyok és megtisztelő, hogy én lehetek a Jones magazin borítóján. Ez a lap valóban csodálatos” – mondta a 16 éves színész-énekesnő, aki nyíltan beszélt a Dancing With The Stars-ról és arról, milyen volt a legfiatalabb versenyzőként részt venni a megmérettetésen.

„Úgy gondolom fontos, hogy mindig nagyon magabiztosak legyünk, higgyünk magunkban és maradjunk erősek. Persze ott vannak a szüleim, szóval ez egy igen jó hátteret biztosít. 16 éves vagyok. Meg akartam mutatni sok fiatal lánynak, hogy lehetnek szépek és ugyanolyan lenyűgözőek, mint mindenki más, anélkül, hogy a testük minden egyes porcikáját közszemléletre tennék” – mesélte őszintén Zendaya.

A címlapfotón látható szettet egyébként Law Roach állította össze, ami egy mintás Pia Pauro-dzsekiből, egy neonsárga Misope-pólóból, egy Givenchy aranyláncból, Aqua arany karperecekből és egy kékszínű YSL napellenzős fejfedőből tevődik össze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek