Starity

Így még sosem láttad Jared Letót

2013. június 28. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 Seconds to Mars énekese, aki egyúttal sikeres színészi pályafutást is tudhat a háta mögött, különös fotózásra vállalkozott.

hirdetés
Így még sosem láttad Jared Letót

Jared Leto soha nem a szégyenlősségéről volt híres. Merészsége és vitathatatlan tehetsége mellett arról is ismert, hogy bármit megtesz egy szerepért. Ha kell, csontsoványra fogy le, vagy éppen akkorára hízik, mint egy Michelin-emberke, de az sem áll tőle távol, hogy nővé alakuljon át.

És a feladatot milyen ügyesen megoldotta! Hiszen gondolná bárki is, hogy a 41 éves rockénekes-színész látható a Candy magazin júliusi címlapján, rózsaszín parókában, hatalmas szempillákkal és cseresznyepiros ajkakkal?

A képet a sztárfotós Terry Richardson készítette, akitől szintén nem áll távol a meghökkentés és a polgárpukkasztás.

Nem ez az első alkalom, hogy Jared Leto női külsőt ölt magára, hiszen a legújabb filmjében, a Dallas Buyers Clubban transzvesztitát alakít Matthew McConaughey és Jennifer Garner oldalán. Ennek érdekében még a gyantáztatást is bevállalta. A Twitteren így írt erről: „Hölgyeim, átérzem a fájdalmatokat. Amit ma megtanultam: a szépség neve fájdalom. Gyanta fel, gyanta le.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek