Starity

Adele végre megmutatta a kisfiát

2013. június 28. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blue Ivy Carter nem az egyetlen csöppség a zenei világban, akire sokan kíváncsiak. Most találkozhatunk Adele kisfiával, Angelóval.

hirdetés
Adele végre megmutatta a kisfiát

A Rolling In The Deep énekesnője szerdán a manhattani Central Park Állatkertbe vitte a nyolc hónapos kisfiát, egy csapat barát kíséretében, és valakinek sikerült lefotóznia őket.

Anya és fia, testőrökkel körülvéve, remekül érezte magát az állatkertben, vidáman nézegették a hóleopárdokat, a jegesmedvéket és a pingvineket is. Később Adele az állatsimogatóba vitte Angelót, ahol a kisfiú barátságot kötött a kecskékkel és az alpakákkal.

Úgy hírlik, hogy a 25 éves Adele jelenleg Los Angelesben keres magának házat, ugyanakkor New Yorkban is kellemesen töltötte az idejét. Az állatkert meglátogatása mellett találkozott az illúzionista David Blaine-nel, akivel együtt vacsorázott és, aki néhány trükköt mutatott neki.

„Még sosem láttam ilyet! Teljesen le vagyok nyűgözve!” – írta Adele kedden a Twitteren.

Adele és barátja, Simon Konecki 2012 októberében lettek szülők, amikor Angelo a világra jött. Az énekesnő jelenleg pihen és új lemez nincs tervbe véve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek