Starity

Klippremier: Zara Larsson — Love Again

2013. június 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zara Larsson neve ugyan még nem lehet sokaknak ismerős, ám ami késik, az nem múlik: 2013 nagy reménységének tartják a fiatal svéd énekesnőt, s nem ok nélkül.

hirdetés
Klippremier: Zara Larsson — Love Again

Svédország szinte már az európai popzene bölcsője, hiszen rengeteg svéd nemzetiségű énekes – vagy akár színész – ér el európai, illetve nemzetközi sikereket. A legújabb tehetség Zara Larsson, akit 2013 nagy reménységének tartanak, habár nem ma kezdte a pályát fiatal kora ellenére.

A hölgy mindössze 15 éves, de 2008-ban már nyert egy tehetségkutatót, jelenleg a Universal Music egyik kiadójával áll szerződésben, januárban megjelent első EP-je Introducing címmel, a második pedig júliusban érkezik.

Ennek az előfutára a Love Again című dal, amelynek klipjét a stockholmi vidámparkban, a Gröna Lundon rögzítettek, így egy igazi nyári klip született. A visszajelzések szerint pedig nagyon tetszik a közönségnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek