Starity

Harcba száll Britt Robertson és Naomi Scott

2013. június 28. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatal színésznő a Tomorrowland című film főszerepéért versenyez.

hirdetés
Harcba száll Britt Robertson és Naomi Scott

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a The Secret Circle egykori bosziját, Brittany Robertsont és a nagysikerű Disney-filmből, a Limonádéból ismert Naomi Scottot találta megfelelőnek a Disney és a rendező, Brad Bird a 2014-ben érkező Tomorrowland című sci-fi film főszerepéhez. Azonban mivel nem tudnak kettejük között dönteni, most a két fiatal színésznőnek harcba kell szállnia a szerepért.

A hírek szerint a két jelölt július elején Vancouverbe utazik és ott többek között teljes frizura-és sminktesztelésen esnek majd át, majd ezután dől el, melyikük kapja meg Casey szerepét és csatlakozhat az eddig bejelentett színészekhez, George Clooney-hoz, Hugh Laurie-hez és Raffey Cassidy-hez.

A történet egy lázadó tinédzserlányról, Casey Newtonról szól, aki egy mogorva feltalálóhoz (Clooney) megy, hogy segítséget kérjen egy kutatáshoz. Raffey egy gyerekrobotot fog alakítani, aki csatlakozik a pároshoz, Laurie pedig hármuk ellenségét, a film főgonoszát fogja életre kelteni. A cselekmény egyébként Steven Spielberg 1977-es Harmadik típusú találkozások című filmjén alapul, melyben egy férfi földönkívüliek után kutat a Földön, a főszerepekben pedig egy feltaláló, egy tini és egy kölyökrobot található, akik próbálják megmenteni a Tomorrowland névre keresztelt helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek