Starity

A Szörny Egyetem már a mozikban

2013. június 28. 18:06   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szörny RT 2001-es sikere után 12 évet kellett várnunk arra, hogy elkészüljön a második rész.

hirdetés
A Szörny Egyetem már a mozikban

Sokat kellett várni arra, hogy végre megnézhessük, de most elkészült! A mozikba került június 27-én a Szörny Egyetem névre keresztelt animációs film, amit a Pixar készített. 2002-ben az első rész megkapta a legjobb betétdalnak járó Oscart is, de a legnagyobb elismerés az, hogy gyerekek és felnőttek millióinak lett kedvence a film.

A Szörny Rt. második része nem időrendi folytatás, hanem előzményfilm. A két kedvenc szörnyünk, Mike Wazowski, és James P. Sullivan egyetemi éveibe leshetünk bele. Gondoltuk volna, hogy a két szörny akkoriban még ki nem állhatta egymást? És azt, hogy Mike volt a suli lúzere? A szörnyek később mégis legjobb barátokká válnak. Az, hogy mégis hogyan történt ez, a filmből kiderül.

A „szereplőgárda” pedig újra rendkívül izgalmas karaktereket tartogat számunkra, úgyhogy megvan rá az esély, hogy az előzményfilm legalább olyan sikeres lesz, mint az első rész volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek