Starity

Demi Lovato rendezőként is debütált

2013. június 29. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legutóbbi klipes dala, a Heart Attack már több hónapja megjelent, ami nem csak Amerikában, de szerte a világon is óriási sikereket ért el. Ettől függetlenül, ideje volt, hogy Lovato új dallal és klippel örvendeztesse meg rajongóit, aminek megjelenésére már csak napokat kell várni.

hirdetés
Demi Lovato rendezőként is debütált

Az énekesnő tegnap reggel ismét a Good Morning America vendége volt, ahol a műsor nyári koncertsorozatának keretein belül nem csak fellépett a Central Parkban, de azt is elárulta, hogy új klipjére már nem kell sokat várni, aminek nem mellesleg egyik rendezője maga az X Factor fiatal mentora volt.

„Azért a Made in the USA-t választottam második kislemezemnek, mert ez egy tökéletes nyári dal. Nagyon vidám, különösen július 4-ére! – magyarázta a választás okát Ryan Seacrest rádiós műsorvezetőnek – A dal a szerelembe esésről szól és arról, hogy rájössz, nem számít milyen messze is vagytok egymástól, még is úgy érzitek, hogy együtt vagytok”

Demi azt is elmondta, hogy Ryan Pollata mellett, a videó egyik rendezője ő maga volt, ami hatalmas élmény volt számára. Addig is, amíg a klip nem érkezik meg, felkerült VEVO-csatornájára egy videó, ami által betekintést lehet nyerni a kulisszák mögé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek